PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Wellness Szép kártyával

Az egyre többek által használt és elfogadott Széchenyi Pihenőkártya igazán hasznosnak bizonyul akkor, ha szabadidőnk megszervezéséről, és a választott programok finanszírozásáról van szó. A szálláshely és a szabadidő alszámlára összesen kapható 300 000 forint számos alkalommal lehetővé teszi, hogy új energiákkal töltődjünk fel, és kipihenten vágjunk neki a munkának.

A wellness Szép kártyával fizethető, és mindegy, hogy élményfürdőzésről, masszázsról, vagy szaunázásról van szó, a cafeteria elem egyre szélesebb körben teszi lehetővé a fizetést. Hazánk rendkívül jó adottságokkal rendelkezik gyógyvizek terén, és az elmúlt időszakban a nagyméretű fürdőberuházásoknak köszönhetően minőségi szolgáltatók várják a pihenni vágyókat.

Ahhoz, hogy a wellness Szép kártyával finanszírozható legyen, természetesen olyan wellness központ, élményfürdő, vagy gyógyfürdő mellett kell letennie voksát, mely az elfogadóhelyek közé tartozik. Ha konkrét elképzelései vannak az úti célról, akkor annak elérhetőségein, weboldalán tájékozódhat, de ha szeretné áttekinteni az ország több régiójának kínálatát, természetesen erre is lehetősége nyílik.

Az internet nem csak a munka, a kapcsolattartás, vagy a vásárlás során van segítségünkre, de akkor is, amikor olyan szolgáltatót keres, melynél a wellness Szép kártyával fizethető. A témával foglalkozó weboldalakon egyszerűen használható kereső funkció szolgálja a gyors utazásszervezést, ráadásul árak, szolgáltatások és régiók szerint is kereshet a legtöbb helyen. Adja meg saját magának a rekreáció lehetőségét, hiszen csak így maradhat meg testi-lelki egyensúlya!

Szólj hozzá