PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Valentin-napi utazás

A közelgő Valentin-nap kiváló alkalma teremt arra, hogy felfedezze partnerével hazánk legszebb tájait. A wellness szállodák szinte mindegyike készül erre az alkalomra, és igyekeznek úgy összeállítani akciós csomagajánlataikat, hogy a szerelmesek romantikus környezetben tölthessék az ünnepet, a rekreációt annak mélységében megtapasztalva. Magyarország nagy idegenforgalmi régióinak turisztikai kínálatát mindenképpen megéri megismerni február közepének táján, és a Valentin-napi utazás hosszú hétvégéjét kirándulással, a választott környék nevezetességeinek felkeresésével összekapcsolni.

Ha a ház falain belül kívánják tölteni az ünnepet, természetesen erre is megvan a lehetőség, ugyanis fedett medencék, élményfürdők, és számos wellness szolgáltatás várják a fürdőzés és a víz szerelmeseit. A szépségápolással kapcsolatos kezelések mellett masszázs típusok , de szauna és gőzkabin is állnak a legtöbb szállodában rendelkezésre.

Amennyiben Széchenyi Pihenőkártyájának alszámláin van megfelelő mennyiségű pénz, akár ennek terhére is finanszírozható a Valentin-napi utazás, melyet egy fenséges vacsorával koronázhat meg valamelyik helyi étterem specialitásait megkóstolva.

Ne feledje, hazánknak nem csak a legismertebb régiói érdemesek felkeresésre, ha valami újra, izgalmasra vágyik, válasszon olyan úticélt, ahol eddig még nem járt! A Valentin-napi utazás minden bizonnyal beváltja majd a hozzá fűzött reményeket, és partnerével a szerelem ünnepének alkalmából sikerül majd még közelebb kerülni egymáshoz! Hazánk idegenforgalmi kínálata remek választásnak bizonyul ebben az időszakban is, használja ki a meghirdetett akciós csomagajánlatokat!

Szólj hozzá