PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Utazás mint karácsonyi ajándék

Utazás mint karácsonyi ajándék

A karácsony az utóbbi években sokat veszített eredeti jelentéstartalmából. Ennek leginkább a kereskedők és az áruházak örülnek, hiszen már az ünnepek előtt másfél hónappal tapasztalható a vásárlói kedv nagymértékű fokozódása. Sokan könnyen beleesünk abba a hibába, hogy minél nagyobb, értékesebb ajándékkal próbálunk kedveskedni, ezzel kifejezve a másik fontosságát. Ám lássuk be, egy televízió, vagy egy méregdrága telefon olyan ajándék, mely nem sok másikhoz fűződő érzésről tanúskodik.

Ajándékozás alkalmával is fontos, hogy valami olyat adjunk a másiknak, amire örökké emlékezni fog. Erre tökéletes megoldás egy közös utazás. Ha tisztában vagyunk azzal, kedvesünk milyen tájra szeretne már régóta eljutni, de eddig vagy az anyagiak miatt, vagy elfoglaltságainál fogva nem volt rá lehetősége, itt az alkalom, hogy meglepjük vele.

Az utazási irodák többségénél beszerezhetők ajándékutalványok, melyek akár szállásra, akár utazásra beválthatóak. Ha pedig jól tudjuk, mikor lesz szabad kedvesünk, egyszerűen csak álljunk elé az ötlettel, hogy a két ünnep közt szobát foglaltunk egy számára kedves vidék egyik szállodájában, s már kezdődhet is az örömteli csomagolás.

Az utazás olyan közös élményekkel tölthet fel, melynek emlékével és intenzitásával egy műszaki cikk, vagy drága parfüm sem érhet fel. Ne féljük megvalósítani az ötletet, hiszen olyan meglepetést okozhatunk vele, mely elmélyíti majd kapcsolatunkat, és egy életre szóló élmény marad az utazás minden egyes pillanata.

Szólj hozzá