PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Szép kártyával a Balatonon

Amennyiben idén nyáron a szabadtéri fesztiválok, az aquaparkok és a fürdőzés mellett teszi le voksát, a “magyar tenger” garantáltan nem okoz majd csalódást. Bár tény, hogy néha csillagászati árakkal lehet találkozni a régióban, de Szép kártyával a Balatonon is fizethet, ezzel pedig jelentős összegek maradhatnak zsebében. A cafeteria elem mindhárom alszámláját felhasználhatja hazánk egyik legnépszerűbb idegenforgalmi területén fizetésre.

A legnagyobb szállodák éppen úgy elfogadják a szállás alszámlán található összeget, mint ha ugyanezzel apartmanok, vendégházak bérlése esetén fizetne. Természetesen célszerű foglalása előtt tájékozódni arról, hogy a választani kívánt szolgáltató az elfogadóhelyek kzé tartozik-e, de napjainkban Szép kártyával a Balatonon szinte minden településen lehet fizetni.

Strandbelépőjét, vagy például a legkedveltebb élményfürdők belépőit is finanszírozhatja a plasztikkártyával, természetesen a vonatkozó alszámla terhére. Mint sok más esetben, Szép kártyával a Balatonon is csak az adott alzsebből fizethet. Ha tehát a szabadidő alszámlán már nincsen pénze, úgy a fürdőbelépőket kénytelen lesz készpénzzel, vagy más módon kiegyenlíteni.

A több helyen igénybe vehető wellness szolgáltatások biztosítják a teljes testi-lelki felüdülést, de ha a gasztronómia iránt érdeklődik, és a helyi finomságokat kóstolná végig, ennek sincsen akadálya, ugyanis a cafeteria elem étkezés alkalmával is áll rendelkezésére. Még nincs késő megszervezni balatoni pihenését, válogasson a tóparti üdülővárosok széles kínálatából! A Balaton idén nyáron sem okoz csalódást!

Szólj hozzá