PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Szabad felhasználású hitel fedezet nélkül

Hirtelen jött kiadások, melyekre gyors megoldást szeretne találni? Egy kis kiegészítésre volna szüksége a lakásfelújítás munkálatainak finanszírozásárhoz, vagy a vágyott utazás részleteit szeretné befizetni végre? A szabad felhasználású hitel nagy előnye, hogy bármire elköltheti a kapott pénzt, és nem kell – például a lakáshitelekkel ellentétben – semmiféle számlával vagy okirattal bizonyítani, hogy valóban a hitel céljának megfelelően használja fel az összeget.

 

Szabad felhasználású hitel fedezet nélkül igénylése itt!

 

Többek között a szabad felhasználhatóság miatt is olyan népszerűek a személyi hitelek. A másik pozitívum, ami mellettük szól, az az, hogy nem szükséges ingatlanfedezet hozzá. Ez minden bizonnyal az Ön számára is jól hangzik, hiszen ki szeretné lakását vagy házát jelzáloggal terhelni?Éppen elég hírt hallani arról a típusú eladósodásról, amikor már ténylegesen az ingatlanra történő végrehajtás következik.

A rendszeres jövedelme alapján meghatározott felvehető hitelösszeg visszafizetésére a bankszámlára érkező munkabér a garancia. Ám ha a jövedelmi viszonyai engedte kereteknél magasabb összegre lenne szüksége, ennek felvételére is módja van, hiszen a szabad felhasználású hitel fedezet megkövetelése nélkül kínálja ezt a lehetőséget. Ekkor azonban muszáj lesz egy adóstársat bevonnia az ügyletbe. Ha ezt meg tudja tenni, és a hitelbírálat során őt is hitelképesnek minősíti majd a bank, akkor gyakorlatilag nincs akadálya annak, hogy a némileg nagyobb összeg mellett döntsön. Természetesen egy sor egyéb kritériumnak is meg kell felelnie, mely előfeltételekről a hitelintézetek honlapján, vagy személyesen a bankfiókban tájékozódhat.

Tehát a szabad felhasználású hitel ingatlan fedezet nélkül kívánja szolgálni anyagi biztonságát, és hogy az Ön előtt tornyosuló anyagi megoldásra váró feladatoknak eleget tudjon tenni.

Szólj hozzá