PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Seychelles-szigetek: a valóra vált álom

Talán nincs is olyan utazni vágyó, aki a Seychelles-szigetek egzotikus világát ne fedezné fel szívesen. Az Indiai-óceánban megtalálható szigetcsoport minden képzeletet felülmúló élményt és látványt ígér azok számára, akik mellette teszik le voksukat. Természetesen távolságánál és népszerűségénél fogva mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk, ha e területen szeretnénk tölteni szabadságunkat, de tény, hogy a fehér homokos tengerpart és a lenyűgöző látvány olyan élményekkel gazdagít majd, melyek egy életen át elkísérnek.

Bár a tapasztalatok azt mutatják, hogy a szigetekre érkezők elsősorban a napfényt és az idilli környezetben való fürdőzést szeretnék élvezni, de az aktív pihenés kedvelői is megtalálják itt számításukat. A Seychelles-szigetek között vitorlás túrákat tehetünk, de akár a páratlan élővilágot is felfedezhetjük mind a szárazföldön, mind a víz alatti világban. A búvárkodás szerelmesei itt igazán elemükben érezhetik magukat, ugyanis remek merülőhelyek találhatóak a Seychelles-szigetek környékén.

A magas költségeknek megvan az az előnye, hogy nem találkozhatunk zsúfolt partszakaszokkal, és a maga teljességében élvezhetjük ezt a valóban Édenkertnek minősülő tájat. A helyiek rendkívül barátságosak, és egzotikus finomságokkal, elsősorban a tenger adta étkekkel várják a pihenésre vágyó turistákat.

A Seychelles-szigetek rendkívüli szépsége, a pálmafák és különleges madárfajok látványa, a kristálytiszta víz, és és a szinte mindig szikrázó napsütés sokak képzeletét ragadja magával. Ha megteheti, ne hagyja ki életéből ezt az élményt!

Szólj hozzá