PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Őszi kirándulás Magyarországon

Bár úgy tűnik, a tikkasztó nappaloknak búcsút inthetünk jövő nyárig, de ez korántsem jelenti azt, hogy ne szolgálna hazánk a hűvösebb hónapokban is számos programlehetőséggel. Az őszi kirándulás Magyarországon legalább olyan kikapcsoló lehet, mint a Balatonnál fürdőzéssel töltött hetek. De melyek azok a régiók, melyek garantáltan nem okoznak csalódást, és évszaktól függetlenül remek szórakozást jelentenek az oda látogatók számára? 

Míg a nyári hónapokban sokan ódzkodnak  a túrázástól, természetjárástól, addig az ősz ideális időszak arra, hogy az észak-magyarországi kirándulóhelyeket felkeressük, és gyönyörködjünk a kétségtelenül egyik legszínesebb évszak kínálta látnivalókban a természetet illetően. Természetesen a fürdőzésről sem kell lemondania, hiszen Miskolctapolca, Eger, vagy például Egerszalók igényes fedett medencékkel is várja a wellness szerelmeseit.

Ha a “magyar tenger” mellett szeretne dönteni a nyár elmúltával is, egy borospincékben töltött délután, vagy a környék kalandparkjainak felkeresése garantáltan izgalmas programnak ígérkezik. Az őszi kirándulás Magyarországon akkor is izgalmakat és aktívan eltöltött szabadidőt ígér, ha fővárosunkat veszi célba, sőt, a kellemes verőfényben még élvezetesebb felkeresni azokat a látnivalókat, amelyek Budapesthez nélkülözhetetlenül hozzátartoznak.

Az alföldi, nyaranta nagy népszerűségnek örvendő fürdők ősszel, télen is várják vendégeiket, s a legtöbb helyen már Széchenyi Pihenőkártyával is finanszírozhatja mind a belépőt, a wellness szolgáltatásokat, mind az étkezést. Az őszi kirándulás Magyarországon gazdag programlehetőséget kínál az utazni szeretők számára.

Szólj hozzá