PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Milyen lakóparkok épülnek most Magyarországon?

Sokan várják már a gesztenyelakopark.hu-hoz hasonló projektek befejeztét. A Körmenden megtalálható legújabb lakóparkot 2020 harmadik negyedévében fogják átadni, de már most is nagy az érdeklődés az otthonok iránt. A már meglévő épületet teljesen felújítják és a beruházó ÁFA garanciát is vállal. Az eladó lakások bruttó árát semmilyen változás nem fogja érinteni, így plusz kiadásokkal nem kell számolnia egy családnak sem. Mivel a lakások használtak, így CSOK is felvehető az ingatlanokra. A lakásokat már 12 millió forinttól meg lehet vásárolni. A lakások mellett tárolók is épülnek, amelyek segítik a családoknak a tárolások megoldását. A tárolók száma korlátozott és ezeket a beruházó ajándékba adja a lakásvásárlóknak.

A lakópark alig 15 perce az osztrák határ mellett található meg, így akik itt dolgoznak és minden nap ingáznak, most nagyon jó ár-érték arányú lakásokra csaphatnak le. A kiváló elhelyezkedés miatt időseknek és kisgyermekes családoknak egyaránt tökéletes és élhető megoldást nyújt. A közelben található meg egy 10 perce sétára a buszpályaudvar és a vasútállomás. A zárt és csöndes belső udvarban az idősek kedvükre pihenhetnek, míg a gyerekek a friss levegőn játszhatnak társaikkal. Akik a kisebb méretű lakásokat keresik albérlet kiadása céljából azoknak is tökéletesen megfelelő lesz a Gesztenye lakópark.

Az eladó lakások ugyan még nem kerültek átadásra, de máris nagy az érdeklődés. A nyugalom és a béke szigete lesz ez a lakópark, ahol minden korosztály megtalálhatja számítását. A letisztult és jól átgondolt belső terek és az élhető lakások mindenre megoldást kínálnak. A tervezők a lakóparkban többféle méretű lakást is megálmodtak, így a kisebb garzonok mellett a nappali és több hálószobás lakások is elérhetők lesznek. A Hunyadi utcai lakópark közvetlen közelében orvosok, gyógyszertárak, boltok, 3 általános iskola és több szupermarket is elérhető. A buszpályaudvar mindösszesen 10 perces kellemes sétára van. A lakások új tulajdonosaira a béke szigete vár é természetesen a fákkal övezett oázis.

Szólj hozzá