PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Milyen karácsonyi programokat lehet szervezni egy boutique hotelben?

Program hiányában érdemes az egyes boutique hotelek oldalain is szétnézni. Az Erlavilla segítségével családi programokat is szervezhetünk a karácsonyi időszakban. A szakértő csapat a teljes körű tervezést és kivitelezést vállalja az ügyfelekkel előzetesen egyeztetve. A személyre szabható dekorálások, a kreatív ötletek megvalósítása, a teljes ház lezárása, a modern technikai eszközök biztosítása, az egyedi fogadások megvalósítása mind a csomag tartalmát képezik. Érdemes már most elkezdeni a szervezést, hiszen a karácsony lassan közeledik és a helyek gyorsan fogynak. Nem érdemes a karácsonyt otthon tölteni, ha erre van sokkal jobb megoldás. A helyszínen a szállás is megoldható, így akár egy hosszú karácsonyi hétvégét is eltölthetünk szeretteinkkel ebben a csodálatos környezetben.

Art Deco, Provance, Toscana hangulatú szobák, prémium lakosztályok, superior lakosztályok várják az érdeklődőket. A szállás mellett félpanziós ellátás is igénybe vehető. Természetesen egyéb ellátásokban is tudnak segíteni, amennyiben ez az igény egy családi karácsonyi program megszervezéséhez. Az Erla Villa története igen romantikus, hiszen a helyiek szerint gyógyító energiákkal is bír. A házban a felnőttek pihenése és feltöltődése biztosított. A villa története egy potens nemesi család történetéhez kapcsolható. A nemesi családnak egy gyönyörű és okos lánya volt, aki nagyon sokat betegeskedett. Az orvosok ágynyugalmat rendeltek el számára, így a kislány sokat tartózkodott a birtokon. A kislány a mai Erla Villában igen sok időt töltött el.

A kislány megjelenésekor a helyiek szerint a nap azonnal szebben és fényesebben sütött, a madarak énekeltek. Az apuka a gazdasági ügyeket intézte, míg lánya a gyógyulásra összpontosított. A kislány a mostani hotel területére egy csodálatos kertet álmodott meg és készített el, hiszen rajongott a különleges növényekért. Itt talált rá a szerelem egy tudós utazó személyében. A lelki és testi felfrissülés máris adott volt a lánynak. A kisasszony apja áldását adta a frigyre és a párnak adta az Erla Villát. Láthatjuk, hogy már a villa története sem mindennapi, így biztosak lehetünk abban, hogy ez tökéletes helyszíne lesz a meghitt és nyugodt családi pihenésnek.

 

 

 

Szólj hozzá