PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Kíméletes hajfestés természetes összetevőkkel

Ragyogóan fénylő, csodálatos színű hajkoronára vágyna, de nem szeretné feláldozni haja egészségét a szépség oltárán? Napjainkban egyre többen látják be, hogy a minőségi alapanyagok választása hajfestés során bizony hosszú távon sokszorosan térül meg. A nem megfelelő hajfestékek használatával komoly károsodást okozhatunk hajunknak, amelyet még intenzív utólagos ápolással is nehéz helyrehozni. De mégis milyen hajfesték mellett érdemes letenni a voksot?

 Elég csak bemennünk valamelyik drogériába, vagy néhányat kattintani a világhálón, és máris rendkívül széles választékkal találkozni. A többféle márka és árkategória között sokszor nem is egyszerű eligazodni, és sok esetben még így is olyan minőséget kapni a pénzünkért, amely finoman szólva sem felel meg az elvárásoknak. A területen egyedülálló színvonalat, tartósságot és ugyanakkor kíméletességet garantálnak a mikropigment technológia használatával készült termékek. A kíméletességről az ammóniaszegény összetétel gondoskodik, de olyan természetes összetevők is szerepet játszanak a haj ápolásában, mint a karité vaj, a selyem protein, vagy az egzotikus gyümölcs kivonatok.

A hasonló természetes hatóanyagok nem csak fenséges illatot kölcsönöznek a hajfestéknek, de lehetővé teszik azt is, hogy károsodás nélkül örvendhessen tartósan fénylő, briliáns színekben pompázó hajának. A gyártók gondoltak a takarékosságra is, hiszen a gazdaságos felhasználást 2:1 arányú keverési lehetőséggel társítják. Az új generációs termékek biztosítják, hogy a hajfestés úgy szolgálja tartós eredményekkel szépségét, hogy közben haja egészségéről is gondoskodhat.

Szólj hozzá