PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Ilyen árakon lehet most buborékos medence takarót találni

Ha netán éppen buborékos takarót keresne a medencéjéhez, akkor jelenleg ilyen árakra számíthat. A Solar és a nagybuborékos medence fólia használatával nagyon sok problémától kímélhetjük meg magunkat. A fedett kék színű fólia UV stabil és vegyszerálló, így megfelelő használat mellett nagyon sokáig jó szolgálatot tehet a családi házaknál is. A 260 mikor vastagságú fólia tekercses kiszerelésben megfizethető áron vásárolható meg, akár ebben a pillanatban is. A szolár medence takaró fólia kültéri medencék esetében segít a medencében megtalálható víz felmelegítésében, hiszen tökéletes hőnyeréssel rendelkezik. Még a nyári hónapokban is sokszor előfordul, hogy éjszaka a hőmérséklet alacsonyabb, így a fólia segíthet a hőtartásban.

Talán nem is ismerünk olyan medence tulajdonost, aki nem szeretné, ha mindig tiszta lenne a medencében megtalálható víz. A nagyobb medencék takarítása nem a legegyszerűbb feladatok közé sorolható. A takaró fólia segítségével tiszta medencénk lehet nagyon hosszú időn keresztül és megfelelő takarítás mellett a rovarokat és a szél által behordott szennyeződéseket teljesen kizárhatjuk. Nyáron sok esetben az elpárolgó víz okoz hatalmas gondot. Ilyenkor a medence utántöltésével egyidejűleg a víz hőmérséklete azonnal lecsökken és nem lehet azonnal használatba venni a medencét. A takaró fólia ebben is segítséget nyújthat, hiszen minimálisra szorítja a víz elpárolgását.

A fedett kék színű fólia véd az algásodás ellen is, így a nyálkás és zavaros víztől is jó időre elköszönhetünk. A fóliáknak mindig a buborékos felét kell a víz felé tenni. A fólia folyóméterben is megvásárolható, így kisebb kerti medencéknél is segíthet a fólia. A fóliákat akár 1 nap alatt legyártják itt Magyarországon, így, ha hirtelen ötlettől vezérelve azonnal szükségünk van a termékre, az is kivitelezhető. Ma már Magyarországon a kör alakú medencékhez is lehetőség van a fóliák legyártására a méretek megadását követően. A fóliák első osztályú granulátumból készülnek, amelyek természetesen újrahasznosíthatók. A hőtartás, a hőnyerés tekintetében a nagy buborékos medence fóliát ajánlják a gyártók.

Szólj hozzá