PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Hosszú hétvége Szép kártyával

A nyár nem mindenkinek szól a több hetes nyaralásokról, sokan akár anyagiak, akár munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudják megoldani, hogy akár tíz-tizenöt napot otthonuktól távol töltsenek. A pihenés azonban nem maradhat el ebben az esetben sem, hiszen a hosszú távú stressz, és megterhelés nem múlik el nyomok nélkül. Inkább szánjon néha időt és anyagiakat a rekreációra, mint hogy később egészsége lássa kárát a kikapcsolódás hiányának!

Egy-két nap szabadsággal olyan hosszú hétvégét tervezhet hazánk bármely idegenforgalmilag frekventált területére, melyre sokáig emlékezni fog. Jó hír, hogy a hosszú hétvége Szép kártyával is finanszírozható, így attól függően, hogy mivel tölti idejét, választhat a cafeteria elem három alszámlája közül a fizetéskor. 

Magyarország minden térségében megtalálhatóak azok a wellness szállodák, hotelek, éttermek, apartmanok és vendégházak, melyek az elfogadóhelyek közé tartoznak, így a hosszú hétvége Szép kártyával mind a szállás, mind az étkezés terén finanszírozható. Állatkert látogatás, wellness szolgáltatások, fürdőbelépők, de akár a választott térség múzeumaiba történő belépés is kifizethető a szabadidő alszámla terhére.

Mielőtt útra kel, fontos azonban, hogy pontosan tisztában legyen a felhasználható összeggel. Ezt akár internetes úton, akár telefonon megérdeklődheti, de ha eltette a legutóbbi fizetéskor kapott egyenlegét, akkor még ilyen utánajárásra sincs szükség. A hosszú hétvége Szép kártyával, vagy anélkül, de semmiképpen nem hiányozhat az idei nyáron sem!

Szólj hozzá