PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Gyors hitelkártya igénylés

Folyton elfogy a pénze hó végére, és szeretne megoldást találni a hirtelen jött pénzszükségre? Anyagi biztonságot kíván az év minden napján, hogy a nem várt kiadásoknak is eleget tudjon tenni? Gondolt már arra, hogy a gyors hitelkártya igénylés jó választásnak bizonyulna az Ön részéről?

A bankfiókokban tett látogatás alkalmával sokszor felhívják figyelmünket a hitelkártyák által kínált előnyökre, de az esetek többségében nem merünk belevágni a gyors hitelkártya igénylés folyamatába. Ha úgy gondolja, hogy felelőtlenül bánik a pénzzel, és nem tudna megálljt parancsolni vásárlási mániájának, akkor valóban nem a legjobb döntés ez a forma. Azokban az esetekben viszont, amikor csak néhány ezer forintra lenne szüksége, vagy ha biztos abban, hogy időben vissza tudja fizetni a hitelintézet pénzét, akkor érdemes elgondolkodnia ezen a lehetőségen.

Természetesen a részletes tájékozódás nem maradhat el akkor sem, ha a gyors hitelkártya igénylés a cél, hiszen a piacon jelen levő aktuális ajánlatok is járhatnak buktatókkal, ha nem körültekintően választ.

Gyakran előfordul, hogy az éves díj kezdetben kifejezetten alacsony, esetleg el is engedi azt a bank, de utána drasztikusan megemelkedik az összeg. Hasonlóképp érdemes odafigyelni arra is, hogy mennyi ideig használhatja ingyenesen a bank pénzét, hisz utána akár 40-50 %-os THM is várható. Gyors hitelkártya igénylés előtt is javasolt az internetes kalkulátorok használata, és a szerződési feltételek alapos áttanulmányozása. 

Szólj hozzá