PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Fogyás hasról – erre jó a szobabicikli!

Problémát okoz a hasi felesleg, és olyan megoldást keres, mely garantáltan hatékony? A szaküzletek polcain számos csodaszer sorakozik, és időről-időre napvilágot látnak olyan termékek, melyek erőfeszítés nélkül ígérik a gyors eredményeket. De valóban lehetséges a helyi zsírégetés diéta és edzés nélkül? Mielőtt bedőlne a reklámoknak, fontos tudnia, hogy a kockás has eléréséhez elsőként a feleslegtől kell megszabadulnia, erre pedig az egyedüli módszer a táplálkozás megváltoztatása, valamint a rendszeres kardió mozgás. Szobabicikli információk A-tól Z-ig elérhetőek weboldalunkon, hiszen mind már oly sokszor bebizonyosodott, ez az a kondigép, mely remekül alkalmazható a hasi zsírtól való megszabaduláshoz. Otthona kényelmét sem kell elhagynia, a megfelelő kitartással mégis tehet a vonzó külső és egészsége érdekében, hiszen erre már megvannak a legjobb készülékek.

Amennyiben úgy dönt, hogy az otthoni mozgásformákat választja, számos lehetősége nyílik erre, hiszen a szakáruházakban beszerezhetőek kondigépek, súlyzószettek, gumikötelek, csukló-, és bokasúlyok is, melyek például remekül használhatóak saját testsúlyos edzés, vagy akár futás alkalmával. A szobabicikli ár alakulása természetesen függ a minőségtől, márkától, de döntsön bármelyik típus mellett is, elszántságra mindenképpen szüksége lesz. A komfort zónán túli mozgástartományt kell elérnie ahhoz, hogy a zsírégetés valóban beinduljon, ehhez pedig legalább 20-40 perc mozgás szükséges.

Természetesen a mértékletességet érdemes betartania, hiszen ha utoljára az iskolában sportolt, szervezete minden bizonnyal el van szokva a megterheléstől. Szánjon időt mindennap a mozgásra, az időhiány nem lehet kifogás, főleg nem, ha az otthoni edzést választja. Megspórolható a konditerembe vezető út, s helyette kiegészítheti a kardió gyakorlatokat súlyzózással, vagy választhatja akár a számos fitness dvd egyikét.

Bár sokan úgy vélik, hogy valódi eredmények kizárólag konditeremben érhetőek el, ám a tapasztalat azt mutatja, hogy a megfelelő edzéstervvel, kitartással akár otthon is megszabadulhat a felesleges kilóktól, bőre feszessé válhat, izmai pedig tónusosak lehetnek. Ne adja fel egy hónap után, hiszen az eredményekhez mindenképpen időre van szükség! S amiről nem feledkezhet meg, az a táplálkozás. A legjobb edzés sem ér semmit, ha elrontja az étkezéssel!

Szólj hozzá