PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Betterbell.hu – Kettlebell edzés Budapest belvárosában

Olyan edzésformát szeretne beépíteni mindennapjaiba, mely hatékonyan mozgatja át az egész testet? Fontosak emellett az Ön számára a gyorsan látható eredmények , és célja többek között a fogyás is? A  Betterbell.hu edzőtermében alkalma nyílik olyan edzésre, mely hosszánál fogva még az elfoglalt hétköznapokba is beilleszthető, ám az idő rövidsége semmiképpen nem jelenti azt, hogy a hatékonyságból veszítene az edzés. A súlyokkal történő átmozgatás egyébként is rendkívül jó választásnak bizonyul, hiszen olyan terhelésnek teszi ki a testet, melynek hatására beindul a méregtelenítés, az intenzív zsírégetés, de ugyanakkor az izmok is szépen formálódnak.

A mozgásforma nem újkeletű, hiszen már régóta használják a fitt külsőre vágyók az eszközt, és a vele végezhető gyakorlatokat. Bár elsőre talán unalmasnak és egyhangúnak tűnhet a súlyzós edzés, ám a többféle edzésprogram és mozdulatsor mind amellett szólnak, hogy érdemes egy próbát tenni, és belevágni a kitartást mindenképpen igénylő edzésbe. Az izomláz garantált, és amennyiben szabályosan végzi a gyakorlatokat, a hatás sem marad el!

A kettlebell edzés nem csak férfiak számára ajánlott, hölgyek esetében is szép eredmények érhetőek el vele, s nem kell attól sem tartani a gyengébb nem képviselőinek, hogy nőietlenül nagy izmokra tesznek majd szert segítségével. Az eszköz kiválóan alkalmas a hölgyek számára is kritikus területek átmozgatására, formálására, izmosítására, arról nem is beszélve, hogy a zsír majd csak úgy olvad le ezekről a helyekről.

Kezdőként nagyon fontos, hogy kikérje szakember véleményét mind a terhelhetőségről, mind a gyakorlatok szabályos végzésének módjáról. A súlyok megválasztásakor legyen bátor, de tartsa szem előtt feltétlenül edzettségi állapotát. Ahogyan fejlődik, érezni fogja, hogy nagyobb súlyokkal is megy a munka, ekkor mindig újabb és újabb célok felállítása szükséges a további fejlődéshez. A kettlebell hatékonysága egyszerűségében rejlik, nem véletlen, hiszen profi sportolók is gyakran választják a konditermek gépei helyett a szabad kezes súlyzózást. Ismerje meg az alapgyakorlatokat a főváros népszerű edzőtermében, és kezdje az évet fitten, új célokkal maga előtt!

Szólj hozzá