PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Asprovalta Önre is vár!

Egész nyáron nem tudott elszabadulni munkahelyéről, de jól látja, itt lenne az ideje annak, hogy végre egy kis időt a pihenésre szánjon? Ne éljen vissza szervezete tűrőképességével, hiszen ha nem adja meg neki a kikapcsolódás lehetőségét, az egy idő után munkájának minőségén is meglátszik majd. Bár már szeptembert írunk, de semmi akadálya annak, hogy útra keljen, és eddig ismeretlen tájakat fedezzen fel.

Görögország kitűnő célpontnak minősül akkor is, ha nem feltétlenül városnéző túrákra vágyik, hanem csak egy kis csendes, tengerparti üdülésre. Erre a célra kifejezetten alkalmasak az ország északi részén elterülő városkák, melyeket könnyen megközelíthet még akkor is, ha nem a repülős út mellett döntene. Az egyik sokak által kedvelt település Asprovalta, amely kristálytiszta tengerpartjával és számos vendéglátóhelyével rendkívül kényelmes kikapcsolódást biztosít azok számára, akik mellette teszik le voksukat.

Asprovalta nem éppen a nevezetességeiről híresült el, hiszen valójában egy nyüzsgő görög üdülővárosról van szó, de abban biztos lehet, hogy ha területén tölti szabadidejét, megismerheti a hamisítatlan görög vendégszeretetet, része lehet a délutáni szieszták csendjének, de a pezsgő éjszakai élet nyújtotta izgalmakat is átélheti.

A tengerpart hangulatos vendéglátóhelyekkel, a település pedig számos vásárlási lehetőséggel, pizzériával, szórakozóhellyel és üzlettel várja a látogatókat. A pálmafák övezte kis parkok mellett a tenger élővilága is szót érdemel Asprovalta felkeresésekor.

Szólj hozzá