PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

Árvíz után ajánlott a lefolyó tisztítása és fertőtlenítése

Az árvíz nem csak a biztosítóknak és a tűzoltóknak jelent plusz munkát, hanem mindazoknak a szakembereknek is, akik az ingatlanok egyes rendszereivel foglalkoznak. A korábbi és a 2013-as árvíz  után is hasznos elvégezni a lefolyórendszerek fertőtlenítését. Bizonyára az Ön számára is fontos a higiénia, és hogy otthona minden szempontból biztonságos legyen. Árvíz alkalmával sajnos gyakran tapasztalni a higiénia hiányát, s az ár levonultával mindenképpen érdemes erre is odafigyelnie, pláne akkor, ha komolyabb árvízkárokkal kell otthona környékének számolni.

Hazánk számos városában és településén elégtelen a csatornázottság, és a nem megfelelő vízelvezetés miatt könnyen előfordulhat, hogy a háztartások csőrendszereibe oda nem illő dolgok kerülnek árvíz során, vagy egészen egyszerűen csak higiéniai igények indokolják, hogy a hozzáértő szakember elvégezze a szükséges tisztítási, fertőtlenítési munkálatokat.

A kamerás cső-, és csatornavizsgálat során egyszerűen fény derülhet arra, hogy a csőrendszer milyen állapotban van, hol van szükség esetleg duguláselhárításra. Emellett a gyakran előforduló bűzt is könnyedén eltünteti a szakember, mely otthona komfortosságának szempontjából egyáltalán nem elhanyagolható tényező.

Fordítson figyelmet árvíz után is arra, hogy otthonának csatorna-, és csőrendszere a tőle elvárt minőségben funkcionáljon, és tegye ezt olyan biztonsággal, hogy ne fordulhasson elő fertőzés veszély! A költséghatékonyság ezúttal kevésbé bizonyul döntő szempontnak, válasszon a szakterületéhez maximálisan értő profik ajánlatai közül! 

Szólj hozzá