PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

A telekommunikációs piac helyzete Magyarországon

A 2013-as év végi adatok egyértelműen rámutattak arra, hogy a telekommunikációs piac hazánkban minden korábbinál nagyobb fejlődésen ment keresztül, és mintegy harminc százalékos növekedés tapasztalható vele kapcsolatban. Az okostelefonok, tabletek eladásának  számát nem csak az egyre újabb és újabb készülékek, és a velük elérhető tudás emelte, hanem azok a kedvező feltételek is, melyeket a cégek ajánlataikkal nyújtani tudnak a vásárlók számára.

Mint azonban minden, ennyire népszerű iparág esetében, itt sem maradhat el a jogszabályi háttéranyag folyamatos bővülése, s ennek ismerete a piacon jelen levők számára rendkívül fontos. A Lakatos Köves Ügyvédi Iroda szerint is a telekommunikáció az egyik leginkább szabályozott terület, de hasonlóképpen népszerű, és az iroda erősségének is számít a média, a kiskereskedelem, illetve a pénzügyi szolgáltatások világa.

E területeken kiemelten fontos a szakértelem, melyet az iroda munkatársai a legmagasabb szinten képesek nyújtani képzettségüknek és gyakorlatuknak köszönhetően. A 20 éves múltra visszatekintő cég mellett döntve az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy maximális hozzáértést és a lehető legkörültekintőbb tanácsadást kapnak megbízásukért.

A jog területén a naprakészség, a precedensek ismerete, a gyorsaság és a profizmus olyan jellemzők, melyeknek köszönhetően a siker garantált. Ismerje meg az iroda szakterületeit, és tegye le voksát olyan szakemberek munkája mellett, akik több év tudását állítják az Ön szolgálatába!

Szólj hozzá