PPO.hu portál

Autó, biztosítás, mobiltelefon, utazás, pénzügy, autópálya matrica, online hírek

A Seychelle-szigetek varázsa

Olyan helyen szeretné szabadságát tölteni, ahol a természet csodáinak élvezete mellett nem kell lemondania a luxusról sem? A Seychelle-szigetek pompás választásnak bizonyulnak minden korosztály számára. Tény, hogy mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni, ha az Afrika partjaitól keletre elhelyezkedő szigetállam 115 szigetének egyikén szeretnénk pár napot eltölteni, de a táj és a látnivalók kárpótolják az utazásra áldozott pénzért.

A trópusi éghajlati öv részeseként szikrázó napsütéssel és magas páratartalommal várja a Seychelle-szigetek mindegyike a turistákat. Bár már önmagában a számos fenséges partszakasz is kiváló alkalmat biztosít a pihenésre és a fürdőzésre, de a főváros, Victoria is megér egy látogatást. Hangulatos utcái, és botanikus kertje igazán különleges élménnyel gazdagítja utazását.

Ha azonban hosszas városnézésekre vágyik, azt nem kapja meg itt. Sokkal inkább a természet és a fürdőzés szerelmeseinek ajánlottak a Seychelle-szigetek, hiszen egyedülálló természeti értékekkel várják a látogatókat. A hosszú, homokos partszakaszok és a gazdag növény-, és állatvilág mellett arról sem szabad elfeledkezni, hogy a világ egyik legnagyobb korallsziertje nyúlik itt végig a tengerben.

Az óceán türkizkék vize, az izgalmas trópusi növényvilág, a korallszirtek környékén látható rengeteg teknős és vízi madár látványa egy életre szóló emlékként szolgálnak majd. A luxusszínvonalat képviselő nyaralás a Seychelle-szigetek egyikén valóban olyan élménnyel gazdagítja majd, melyről mindig is álmodott.

Szólj hozzá